Trött

Vilken dag... har inte hunnit tänka ens lite på hela dagen. Fick lite sovmorgon imorse, men straffet kom när man kom till jobbet. Hur mycket folk som helst hela dagen, och allt blev bara liggande på hög. Får ta och ta tag i det imorgon om inte den dagen blir likadan... 
Nu är klockan snart 20 och jag ska inte göra mycket mer resten av kvällen. Har precis kommit hem så energin är rätt slut faktiskt... Men imorgon är man på topp igen =)
Nu är det tjockis-tv...

Pyssel och papp

Idag efter jobbet hade jobbarkompisarna bokat in oss alla på "pysselkväll" på Hugos blommor. Vi skulle göra adventsljusstakar. Måste erkänna att jag var lite skeptisk i början, men när vi kom dit och kom igång var det riktigt skoj. Det är ju kul att göra något med arbetskamraterna utanför jobbet också. Fast man koncentrerade sig mest på sitt eget. I alla fall jag. Kom på mig själv flera gånger med att stå och prata för mig själv. Fast Malin och Cecilia som stod på varsinn sida om mig verkade inte märka något för de var djupt försjunkna i sina egna kreationer.



Och resultatet för min del:



Vet inte riktigt om jag är helt nöjd, men för att vara första gången tycker jag att det är klart godkänt. Kolla in den lilla schyssta tomten mellan de två ljusen till höger =)

Snart helg igen

Torsdag kväll och långa arbetsdagen är avklarad för den här veckan. Hittills har det faktiskt varit riktigt lugnt så mycket som legat och skräpat i korgen har blivit åtgärdat. Skönt när man hinner rensa lite.
Idag har vi kommit fram till att vi ska göra marsipangodis, blivit anmäld till en kransbindarkurs (alla var helt lyriska utom jag, jag köper hellre färdiga, men det är ju alltid kul att umgås lite med sina jobbarkompisar och det är ändå en torsdagkväll när jag inte har något sällskap hemma efter jobbet), har också kollat på Evas hotell i Thailand och varit lite avis, men jag har ju NY-resan att se fram mot. Man hinner mycket trevligt en lång torsdag.

Men snart är det helg och det är alltid lika trevligt. På lördag är det 10-årskalas. Herrn frågade vad lilla Emma önskade sig. Hon visste inte riktigt så han frågade var hon handlar kläder så kan hon ju alltid få ett presentkort. Samtalet som följde var ungefär så här (har jag fått återberättat): E: Exakt vad är ett presentkort? M: vet inte vad han sa, men han förklarade väl antar jag. E: Då vill jag ha ett presentkort från H&M på exakt 600 kr.
Det är bra att vara rakt på sak och säga vad man vill ha, men 600 till en 10-åring blir det nog inte... hehe...

Nu är det snart "du är vad du äter" och det ska jag titta på och gotta mig i andra människors.... ja, fläsk helt enkelt... man känner sig alltid lika duktig när man kollar på såna program =)


En erfarenhet rikare...

... fast bara en liten en. Tog bilen till jobbet idag eftersom jag var hos tandläkaren imorse och inte visste riktigt hur lång tid det skulle ta. Bestämde mig för att passa på att sola i Tibro, eftersom Malin blev jättebrun sist och senast jag solade blev jag knappt svettigt och det syntes inte ens. Så jag undersökte var hon solar. Hon berättade om ett nytt solarium där som hon inte hade provat än, som man står och solar i. Det måste man ju prova tänkte jag, så det gjorde jag. Kändes lite märkligt men hur smidigt som helst. 12 minuter blev det och det kändes lagom. Ingen svettig rumpa och svettiga vader utan bara lite varm och rör runt om så brännan blir jämn och fin. Mycket positivt överraskad alltså! Där ska jag alltid sola i fortsättningen.


Ungefär så här såg det ut. Ett tips om man är på solariehumör och har vägarna förbi Tibro (finns ju garanterat på andra ställen också, men i Skövde har jag aldrig hittat något i alla fall...).

New York

Idag har jag bokat resa till New York. 18 april bär det iväg så det är rätt långt kvar, men kul att ha något att se fram emot. Har även funderingar på att bo på Sky City på Arlanda natten innan eftersom det kan kännas lite lyxigt och planet går 09.10.
Ville bara meddela min omvärld denna trevliga nyhet =)

Mycket på g idag

Obama vann! (om nu någon lyckats missa det). Precis vad jag hade hoppats på, och alla andra också verkar det som. Har inte hört någon hittills som inte tyckte han skulle vinna. Lite intressant att det engagerar en hel värld. Fast det är klart, USA´s president kanske slår rätt högt...

Och samma dag fick vi ny vd. Micke Wolf... inte lika känd och kommer inte bli det heller, men ny vd för Swedbank är han i alla fall och i och med det vet i alla fall jag vem han är nu.
Detta gjorde att vår aktie fortsatte uppåt och det tackar vi för. Räknar ju fortfarande med ett snabbt klipp. Nu ligger vi i alla fall på plus och mer ska det bli.

Har börjat planera New York-resan på riktigt nu. Ska boka imorgon och sen är det bara att vänta och sen åka! Kanske ska planera in ett möte med herr Obama. Får se om vi kan få ni det i vårt schema. Det är ju mycket som ska ses och så, och det blir ju en extrautflykt till Washington i så fall.

Har för övrigt hittat en ny favvisnätsida.
www.systerlycklig.se Åh så mycket fint och pryttligt de har. Vill beställa massor!!!

Nu orkar jag inte skriva mer för idag.... återkommer...


Flamenco

Ojojoj, dagen har bara börjat och jag har redan lärt mig massor. Mest om flamenco...kollade på nyhetsmorgon och världens bästa flamencodansare var där. Jag kan ju inte på något sätt påstå att jag är flamencoexpert, men det såg inte så jättesvårt ut. För att vara världens bästa menar jag.... mina improviserade danser tycker jag, med mitt otränade flamencoöga, ser ungefär lika snyggt ut...  Men för nån som kan var det säkert jättebra. Säkert väldigt förkoreograferat och precist, och hon blandade traditionellt med nytt. Det lärde jag mig också. Insåg också att en hel del av min spanska sitter kvar nånstans därinne ( i hjärnan alltså...)

Det har varit en spännande förmiddag vill jag påstå, och nu stundar snart bröllop i Lidköping så det kanske är dags att slita sig från datorn...