Två år

Idag är det exakt två år sen jag och herrn förlovade oss. Det kom jag på igår kväll när vi satt hos Karin och Fredrik och pausade lite från köksarbetet. Hur ska vi fira tro? Jo, ikväll ska det sättas kakel. Fast först ska jag ju jobba hela långa dagen. Inte får vi stänga tidigare trots att det är dag före röd dag (en sak man blir bortskämd med i bankvärlden). Nationaldagen finns inte med i avtalet och därför har vi öppet till 18 precis som vanligt. Men kunderna verkar tro att vi stänger 13 eller 15 så det ska bli intressant att se om det kommer någon i eftermiddag.


Men som sagt, förlovning var det... två år... börjar kanske bli dags att gifta sig. Men förvänta er inget storslaget bröllop med vit klänning, brudtärnor, svanar i is och grejer. Blir det något så kommer ingen veta något förrän det står i tidningen och då är vi långt borta på en vit sandstrand =)


Köpte en flaska bubbel när nya systemet öppnade här i Tibro i veckan så den kanske man får ta och öppna ikväll. Och lite jordgubbar till. Mums!

image38