Den underbara helgen

Helgen som varit har varit helt underbar. Har varit utomhus nästan hela tiden i det fina vädret.
Började helgen med lite utgång på fredagkvällen och det var skoj. Var på husaren för Country hade segerfest. Gick dock hem ganska tidigt eftersom vissa mådde lite lätt illa (jag alltså....)
Lördagen började med ett par ipren och sen var man fit for fight igen. Ut till Ryd på lite mat och sen hem och gräva upp rabatt och prata med grannarna.
På söndag förmiddag åkte vi till stugan för att hjälpa till med lite vårstädning och fixning. Marcus, pappa och Håkan fixade iordning bryggorna, mamma fixade mat och putsade fönster och jag satt och hade det gött i solen. Fast jag planterade faktiskt ett par buskar och dammsög lite.
Åkte hem och fortsatte på samma tema som tidigare. Fortsatte med vår rabatt och prata med grannarna. Sören kom och hjälpte till.
Avslutade dagen med korvgrillning.

Idag har det fina vädret fortsatt och jag hade kund inbokad kl 17, men sen var det bara att åka hem och mötas av en grill igång, kött den här gången. Mycket gott.
Imorgon jobbar jag sista dagen för den här veckan, sen bär det iväg till Tallinn. I och för sig med jobbet, men det är ju inte den gamla vanliga vardagen. Återkommer med rapport när vi kommit hem igen.

image23



Personalresa till Kolmården

I helgen var nästan hela personalen från Skaraborg på Kolmården. Bodde på vildmarkshotellet, massa roliga aktiviteter och god mat. Riktigt trevligt! Alla var superglada och positiva hela tiden och ju längre kvällen gick desto mer bjöd folk på sig själva. Alla umgicks med alla oavsett arbetsplats och "position" i företaget.

Och eftersom jag i mitt tidigare inlägg utlovat massa bilder så kommer här ett gäng.


 

Från höger till vänster: Delfiner, delfiner, samling utanför hotellet inför fotosafari, tigrar, getter och får, en av vinnarna från fotosafarin, vårt fina kollage, jag och Marie-Louise på middagen.

Fotosafarin gick ut på att i bilder få fram bankens värderingar. Inte det lättaste, men kul hade vi =)

Tråkblogg

Satt och tittade över min blogg lite snabbt och den ser verkligen för tråkig ut. Måste göra något åt det tror jag. Kanske ta lite mera kort i vardagen och dela med mig av. Fast det kommer inte börja bra, för det här inlägget blir nästan tråkigare än tidigare, men vänta bara, snart kommer förändringen =)

Nystädat

Då var det klart. Hela huset är iordningplockat, dammat och golven är dammsugna och torkade. Badrummet är skrubbat ordentligt. Sååå skönt! Och så dammigt som det var innan har det nog aldrig varit hemma hos oss förut.
Resten av kvällen kommer nog tillbringas i soffan med lite lightläsk. Sista pulverdrinken har jag svept. På måndag kväll ska jag äta igen. Något med kyckling kommer det bli. Mums!

Favvisjeansen

Provade precis mina gamla favvisjeans som varit ett delmål i min pulverdiet. Och de passade alldeles perfekt!!! Fan vad gött! Nu får väl nästa steg vara ett par andra jeans, som jag köpte på tradera en gång för hundra år sen och de har aldrig passat. Men nu har jag fått fart så nu jäklar!!!

Strax bär det av till Ryd, med stopp för att slänga lite återvinning och sen blir det fika med Puff innan det är dags att återvända hem och storstäda. Inte jättekul kanske, men i och med jeansen kommer jag vara på toppenhumör hela dagen =)


Acetonrus

Sitter här på jobbet och har precis slitit bort gamla klistermärken med fel logga. De satt rätt hårt så jag fick försöka lösa upp dem med aceton, så nu luktar hela lokalen underbart och själv har man väl andats in en del ångor...
Men jag får skylla mig själv, för igår eftermiddag när det var lite lugnt såg jag de gamla loggorna och frågade om vi inte skulle byta. Och eftersom jag hade minst att göra fick jag väl snällt ta tag i det. Men jag är mycket stolt för det blev mycket finare och stilrenare nu efter. Gissar dock att det finns smidigare sätt att få bort dem på än med aceton och nagellacksremover.... men jobbar man på bank vet man inget om sånt så då gör man som man själv tror, och tar det som finns i skåpen.

Nu är det fikadags. För min del en kopp svart kaffe, för de andra även prinsesstårta som vi fick av en kund igår.
 Mmm, vad gott. Men icke för min del.  Den här blir det för mig...

Städskåpsutmaning

Ulrika http://andar.blogg.se la upp en bild på sitt städskåp idag och undrade om någon hade något värre. De kanske är i samma klass, avgör själva, här kommer vårt i alla fall...

 

och så här ser det ut precis utanför... dags att åka och slänga skräp tror jag minsann (och det ska göras i helgen)



Vad jag längtar efter vårt nya kök!

Dumma blogg

Skrev ett fint litet inlägg här för ett par dagar sen och när jag skulle publicera det så gick det inte. Efter det har det inte gått att logga in alls, men jag har förstått att det inte bara är jag som har problem så vi lämnar det nu. Det blir säkert bra när allt är klart.

Kommer inte riktigt ihåg om jag skrivit så mycket om våra köksplaner men vi har i alla fall fått offerter från både kvik och Lijo och det lutar stark åt Lijo för priset var extremt mycket bättre och kvalitetsmässigt verkar de vara lika bra. Så idag ska jag ringa dit och säga att vi vill komma dit och prata igenom lite. Göra några småändringar och sen är det väl bara att beställa och köra igång! Ska bli helt underbart med ett nytt fräscht kök och inte ett grått med skåp i olika höjd.

Idag är sista dagen med penicillin och jag mår toppen. Tänk vad lite tabletter kan göra. Helt underbart!

Den här veckan kör jag pulverdiet igen. Kände att det var dags att ta de där sista irriterande kilona som vägrar släppa taget. Hoppas på lika trevliga resultat som förra gången. Sen ska jag shoppa massa nya kläder. Det kanske är det jag ska göra för alla skattepengar som kommer tillbaka. Fast vi pratade om ny soffa också... men det kanske kan räcka till båda två. Ja, det gör det nog =)

Dags att jobba lite...