Jobb!

Idag fick jag reda på att jag fått fast jobb på banken! Känns riktigt bra. Hade väl innerst inne trott att det skulle bli så också men man vill ju inte riktigt tro på det förrän man har det svart på vitt.
Vet inte var jag kommer vara till hösten. Tanken är att vi ska rotera på tre olika kontor och vara sex månader på varje ställe, för att få känna på olika kontor och chefer... Låter riktigt bra tycker jag. Efter det kommer man sedan hamna någonstans. Hur det kommer väljas ut eller fungera vet jag inte nu, men det spelar inte så stor roll nu heller. Huvudsaken är ju att man vet att man har jobb. Jag vet ju att det blir i Skaraborg någonstans. Antagligen Hjo, Skövde eller Mariestad. Kul ska det bli i alla fall och jag är mycket glad och nöjd!

Långledig!

Nu är det fredag kväll och jag ska inte jobba igen förrän på onsdag. Har tagit ledigt på måndag och tisdag är ju röd dag. Marcus är också ledig och det ska bli så kul så att ha massa dagar att göra vad vi vill på!
Ska ut och åka en sväng imorgon. Inget bestämt hur länge vi stannar borta så vi får se hur det blir.

Nu var det reklam om Eurovision-skivan på tv. Lordi var helt klart bäst, fast Carola var inte tokig heller. Är lite lätt schlagergalen, men det står jag för! Sen kanske det kan bli lite mycket på en del fester ibland, men bara man har skoj så... och det har man ju när Anna Book och Lena Ph dunkar på för fullt!

Som vanligt hade jag inget vettigt att skriva, så jag avslutar väl.