Min nya sötnos!

Igår fick jag min nya vackra telefon! Samsung x660 röd och svart. Åh, så fin! Kanske inte den senaste och allra häftigaste mobilen i världen, men det är inte det jag vill ha heller. Särskilt dyr var den inte heller så det var ju inte heller helt fel!
Det enda tråkiga med den var att det inte var några roliga ringsignaler, men det går ju fixa nya. Och sen tar det väl ett tag att fatta att det är ens egen lur som ringer, man har ju vant sig vid sin supermanlåt, men det ska man väl klara av.

Söt är den i alla fall och det är ju huvudsaken =)

Svettig

Har precis kört 30 minuter på min crosstrainer! Känner mig så duktig, men är rätt svettig så en dusch snart kommer inte sitta fel.
Idag upptäckte jag en sak som jag hittills i mitt 26-åriga liv aldrig varit med om. Andra andningen kallas visst detta fenomen... Har aldrig direkt varit överförtjust i springa och sånt så det har aldrig varit aktuellt för min kropp att behöva detta. Kanske har det varit så under något step-pass nån gång, men då har man ju oftast så kul och annat att tänka på. När man står på maskinen hemma känner man ju efter hur jobbigt det är hela tiden så när det efter ca 15 minuter inte var alls lika jobbigt längre blev jag lite förvånad, men väldigt impad!

Nej. nu tror jag nog duschen kallar!

Ikväll är det fest. Overallen ska få komma fram för första gången på ett år. Ska bli spännande!

Bloggdags

Då var det dags att se hur kul det är att blogga... Började direkt med att fixa så sidan blev rosa och fin! Matchar mina söta basketkängor som jag fått använda alldeles för lite än så länge. Men nu är våren på g på riktigt och då ska de användas mest hela tiden =)

Här kommer det alltså författas mer eller mindre viktiga händelser i mitt liv, men nu får det vara bra för den här gången. Det här är ju bara ett prov...

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!