Nyklippt

Har precis varit och klippt mig. Hos Morgan! Är mycket imponerad. Han klagade på tidigare frisörer som klippt lugg på mig från långt bak i nacken (nästan i alla fall) och skurit alldeles för mycket med kniv. Sen snurrade han håret lite, kapade rakt av och det blev lika flikigt som när man skär, fast tydligen håller det bättre med sax eller något sånt. Jag kan ju i stort sett inget om sånt så jag var impad i alla fall. Han var riktigt duktig och håret känns jättebra och det är ju huvudsaken.

Var och hämtade H&M-kläder efter och sen en sväng till Willys. Vet inte riktigt vad det är, men de senaste gångerna jag kommit in på Willys har jag blivit akut kissnödig och inte kunnat handla mer än vad jag absolut måste för att sen skynda hem. Kanske har blivit hypnotiserad så att jag blir kissnödig varje gång jag kommer in på Willys... eller så råkar det vara så att man alltid tar det sist eftersom det ligger på vägen hem, och då har man varit ute ett tag... skulle kunna vara så också, men man vet ju aldrig.

Nu ska jag i alla fall prova kläder!

Segt och hostigt

Sitter här på banken och fördriver tiden lite. Ska iväg på möte om 30 min ungefär. Är trött och seg och det känns som jag har svalt ett damm-moln som kliar i halsen hela tiden så jag måste hosta.
Vaknade imorse och hade ont i halsen också, men det gick över ganska snabbt. Men dammet är kvar...

Det har varit skitlugnt idag, men det är väl bra på sitt sätt. Då får man undan lite grejer som ligger och samlar damm (kanske är det det dammet som yrt upp och hoppat in i halsen).

Kanske skulle ta och kolla lite på mina lånpapper, men det känns inte så motiverande just nu.

Nu kom Jonny precis ut och frågade om det var begravning... det är så tyst...

Lite kaffe kan pigga upp stämningen! Ska se om jag kan få med de andra ut i köket. Det ska nog inte vara så svårt.
Nu mobbar de mig för att jag skriver för fort... Taskigt!