33% ond

Hittade ett roligt test på testportalen.se.
Det är som Puffen alltid sagt, under den vackra masken döljer sig ett hjärta av sten, eller att jag är en ulv i fårakläder... hehehe..

Gick inget vidare för mig att klippa in den fina bilden, sån hacker är jag inte =)  Men däremot är jag rätt snäll nu för tiden...

Ojojoj

Det här inlägget skrev jag för snart två veckor sen, och sen när jag nästan var klar så råkade jag klicka bort alltihop. Då blev jag sur och sket i bloggen igen, men nu när jag loggade in hade det blivit sparat som utkast. Det var värst. Ibland gör den faktiskt som man vill =) Så när jag ändå skrivit så kan jag ju lika gärna publicera det...

Nu var det sådär längesen man skrev igen. Finns väl ingen kvar som kollar den här bloggen längre, och det förstår jag i så fall.
Sitter på jobbet och det är rätt lugnt. Stänger om en kvart och sen är det äntligen helg. Lite segt nu när alla går på semester och jag har två veckor kvar att jobba. Nästa vecka är det jag och alla semestervikarier som jobbar. Men det går säkert bra, och oavsett hur det går blir klockan 15 varje dag och då måste vi stänga igen. Men det är inget att oroa sig för, blir det kaos så blir det och då är det bara att köra på i sin egen takt så ordnar det sig till slut. Kan ju faktiskt hända att det blir jättelugnt och man mest sitter av tiden.

Har kört en liten omgång cambridgekur igen också. Sista dagen idag och imorgon ska jag väga och mäta. Ska bli intressant. Hoppas på liknande resultat som sist (som faktiskt hållt i sig trots köksrenovering och massa skräpmat). Det känns allt en del på kläderna, men det får ju gärna synas också. Eva sa till mig imorse att jag var tvungen att börja äta nu för nu var jag mager, och det var väl lite överdrivet för mager har jag aldrig någonsin varit, men det måste ju betyda att det syns i alla fall =)
Har för mig att någon i Töreboda sa det sist också.

Får inte gå ner för mycket för då kommer inte min fina klänning som jag ska ha på Wunnis bröllop nästa vecka att passa. Den sitter precis som den ska nu. Och det är klart att jag kommer ju inte gå ner mer nu eftersom det är sista dagen idag. Skorna som jag och Linda har beställt verkar också vara på g så jag hoppas de passar och är snygga och någorlunda bekväma så jag kan ha dem också. Har ett par back up annars.

Så, det skrev jag sist, nu fortsätter jag idag. Bröllopet var jättelyckat. Fint i kyrkan och trevlig fest. Grillningen mellan var inte heller dum. Skorna däremot var inget vidare så det fick bli ett par gamla trotjänare.
Kan hända att det kanske dyker upp en liten bild eller två snart. Snart är det ju semesterdags så då finns det tid för bloggning... kanske i alla fall, beror på vädret.
Jobbar resten av dagen nu, och sen är det bara imorgon kvar. Gött!

Nu är det snart lunch men först får jag nog jobba lite...