...

Igår var Alice på sitt första ikeabesök. Insåg ganska snabbt att det inte tillhör en av hennes favoritaffärer. Eller så var det exakt det det var. Hon vägrade i alla fall att ligga i vagnen utan var bara nöjd om man bar henne så hon fick titta på alla fina saker och de stackars människorna som vågat sig dit.

Det var i alla fall trevligt med en liten utflykt till Jönköping. Åkte med Elin och det är alltid trevligt att umgås med henne. Hann med en liten sväng på A6 också. God mat och lite snabb shopping på vero moda, sen raskt in på ikea och kolla läget.

Idag har vi haft finbesök av Sanna och Milton. Hon hade med sig massa goda kakor som blivit över från helgens ettårskalas. I gengäld bjöd jag på lunch. Lyxade till det ordentligt med korv och mos. Men cred till mig för att jag gjorde moset själv, inget pulver här inte.

På tal om något helt annat, varför har roomservice gått från att vara ett roligt program med (för det mesta) bra inredare, till att vara ett skittråkigt program som bara gör massa fula saker?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback