Helgen hittills

Igår var jag och herrn på utflykt till grannkommunen Skara. Intressant besök. Har nästan aldrig varit där och den senaste gången är ett antal år sen och innan dess var det ett gäng år sen till. Och mer än så kan jag inte komma på att jag har varit där överhuvudtaget.
Gårdagens besök berodde på handbollsmatch. Skara mot Bankeryd/Hallby. Division 2. Inte världens bästa match, men till slut vann i alla fall Bankeryd/Hallby och det var det vi ville. Vi två och laget, alla andra höll på Skara... Kanske inte så konstigt eftersom det var där vi var.

Efter tänkte vi utforska Skaras godisutbud. Bor Bert Karlsson i stan måste det väl finnas något vettigt. Eller så är det bara fiken som är bra på grund av honom. Traskade runt lite på gatorna och kollade läget. Till slut hittade vi en dvd-uthyrare med lösgodis. Där handlade vi och det var nog inte vårt bästa val i livet. Kom hem en halvtimme senare och tog den första godisen. Världen har sett färskare godis... mycket färskare till och med. Men det var en trevlig liten utflykt. Man är alldeles för sällan i städer som ligger så där nära. Särskilt om man inte har någon direkt anledning att åka dit.

Imorse gick jag upp 8.20. Käkade lite gröt och en halv banan och drog iväg till gymet. Spinning och power (nautilus namn på body pump) stod på schemat och vi körde så svetten stänkte. Mina nya skor var hur bra som helst. Att ett par skor kan göra sån skillnad.
Hem och duschade, och sen till Ryd på lunch. Nästan hela Anderssonklanen var på plats. God mat, trots att kryddningen inte var som vanligt =)

Nyss åkte Sanna och Stefan hem. De har varit på besök, fikat lite och diskuterat fram badrumsplaner. Sannas mage växer för varje gång man träffar henne. Ska bli spännande att se vad som händer i början på mars. Vad det blir för en liten krabat som kommer ut.

 Konkurrenter...
 Ingen vidare bild på kyrkan, men den måste ju vara med
 De underbara skorna, snyggt uppställda på en kartong i hallen =)

Nu är handbollen slut på tv så nu ska vi fundera ut vad vi ska äta. God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback