London

I fredags bar det av. Jobbade hela dagen, hem och hämtade väska och sen vidare mot HTH där bil väntade för transport till Göteborg och flyg till London. Planet gick 21.35 och landade 1½ timma senare. Vi tog tåget till Liverpool Street och sen skulle vi ta tunnelbana till hotellet. Det gick jättebra till att börja med, men sen var det spårarbeten så det slutade med att tunnelbanan stängde och vi fick ta en taxi. Kom i säng rätt sent och somnade till Rolands röst som hördes genom väggen. Lyhört...  Försökte smyga ner till Malin mitt i natten efter ett toabesök, men valde efter lite skratt att gå tillbaka till min egen säng =)

Vaknade på lördagen och begav oss mot Harrods. Nån pekade åt fel håll och det slutade med en lång promenad istället för en kort. Väl framme kollade vi runt lite, shoppade te och kollade in julavdelningen... ojojoj...
Fortsatte mot Piccadilly Circus. Planerna var att ta oss till Oxford Street med lite lätt sight seeing under tiden, men vi strosade och kollade, stannade till lite överallt och efter Hamleys var vi rätt trötta och tog oss tillbaka till hotellet istället. Träffades allihop för gemensam middag på en italiensk restaurang och sen vidare till Dominion Theatre och We will rock you. Grym musikal! Se den om ni har vägarna förbi. Efter blev det ett pubbesök och sen i säng.

Söndagen började med ösregn och den ständiga croissanten till frukost. Hade tänkt dra runt kollegorna på sight seeing, men det blev shopping istället pga vädret. Tog oss till Oxford Street igen och körde loss. Är man i London ska man inte snåla. Hittade superfina skor, en klänning, blus och lite bastoppar. Träffade kusin Cilla på Banana Republic och pratade lite med henne. Traditionell publunch och sen en sväng till i affärerna innan det var dags att dra sig tillbaka till hotellet för lite uppiffning av fötterna och vidare ut för att äta. Fastnade i baren på hotellet så när vi väl kom iväg var klockan rätt mycket. Åkte till Covent Garden och hittade en mysig spansk restaurang med trevlig tapasmeny. Satt där till de stängde och lite till och sen dags att sova igen.

Måndag var vädret på topp och alla utom jag kände för sight seeing. Kände att jag sett de där sakerna ett par gånger tidigare, så jag drog iväg till Tottenham och köpte tröja + lite annat till herrn hemma. Det fanns ingen sån nånstans på stan vad jag kunde hitta. Så det var kul att se en ny del av London...  lite sight seeing för mig också alltså.
Träffades på Liverpool Street och tog tåget tillbaka till Stansted.

Tisdagen var man tillbaka på jobbet igen och det kändes som man varit borta hur länge som helst, men samtidigt gick tiden så jäkla fort. Vi hade i alla fall jättekul och alla var så nöjda med resan efteråt. Nu är ju bara frågan när man ska ta sig dit igen, för man blir sugen... men först blir det en tripp till New York med herrn och det ska bli ännu roligare!


Kommentarer
Postat av: Hemlig beundrare

Svek du mackor med kaviar och havrefras med russin för en croissant?? =)

2008-10-10 @ 19:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback