Slut på semestern

Nu är man tillbaka i verkligheten igen efter en månads semester. Tog inte lång tid att komma tillbaka till allt på jobbet. Nån timme så var allt som vanligt igen. Idag är det som man aldrig varit ledig. Eller jo, lite, för man är rätt utvilad faktiskt.
Semestern har varit bra. Lugnt och skönt och faktiskt riktigt fint väder i början. Sen har vi ju fått lite gjort också och det är ju aldrig fel.

Igår var en stor dag på bestämmadefronten. Bestämde mig för att säga upp mitt gymkort (kommer ev skaffa nytt på nautilus istället eftersom jag känner för att simma). Andra beslutet för dagen handlade om den planerade resan i början på nästa år. Har varit inne på att åka på sol och badsemester, men efter inte alls mycket övervägande kom vi fram till att vi vill åka till New York, som vi tänkte från början. Så nu ska det letas resa!!! Åh vad roligt!

Har precis fått tummen ur och beställt klipptid också. På måndag ska det kapas i nacke och tunnas ur lite... och nu börjar det bli höst så då blir det nog mörkt igen...

Nu är det dags att jobba...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback